FAQ

Veelgestelde vragen

Met de adapt-r kan de vaatwasser op deze hoogte gemonteerd worden.

Nee, dit omhoogplaatsen voorkomt dat het keukenfront tegen de plint aanloopt.

Ja, op het Youtube kanaal van adapt-r worden videos geplaatst. Omdat de adapt-r in ontwikkeling is kan het zijn dat niet het nieuwste model getoond wordt. Het principe is echter in alle modellen hetzelfde.

Ja, de adapt-r past in principe op alle volledig geïntegreerde vaatwassers. Indien de adapt-r niet past kan deze tot en met 14 dagen na ontvangst herroepen worden. De adapt-r moet daarna binnen 14 dagen retour gestuurd worden.

Ja, de adapt-r 2.0 past ook op 45 centimeter brede vaatwassers. De adapt-r Premium 60 is alleen geschikt voor 60 cm brede vaatwassers. De adapt-r Premium 45 is ook geschikt voor 45cm brede vaatwassers.

Enig technisch inzicht is noodzakelijk om de adapt-r te plaatsen. Wie een keuken kan plaatsen kan ook de adapt-r plaatsen.

Afhankelijk van de behendigheid van de persoon die de adapt-r installeert zal het langer of korter duren. Gemiddeld zal het installeren rond 1 à 2 uur duren.

Ja, adapt-r is telefonisch bereikbaar van 12.00 tot 17.00 op werkdagen. Per mail is adapt-r voor vragen bereikbaar op info@adapt-r.nl.

Als de bestelling op werkdagen voor 15.00 uur besteld wordt, wordt deze dezelfde dag verzonden. Bestellingen na 15.00 uur worden de volgende dag verstuurd. De bestellingen tussen vrijdag 15.00 uur en maandag 15.00 uur worden op maandag verstuurd. De bestelling worden verstuurd door PostNL. In de meeste gevallen zal deze de dag na verzending worden geleverd.

Ja, de bestelling wordt via PostNL verstuurd. Als het pakketje is afgeleverd bij PostNL wordt er automatisch een Track&Trace code naar uw email adres gestuurd. Via deze code kunt u uw bestelling volgen.

De verzendkosten binnen Nederland bedragen €0,- voor een pakket met track&trace code, voor overige diensten, zoals handtekening voor ontvangst worden de PostNL kosten doorberekend. Buiten Nederland geldt een tarief welke afhankelijk van de bestemming wordt berekend. Dit tarief wordt toegevoegd tijdens het bestelproces.

België & Duitsland; €5,99

Denemarken, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije; €12,10

Verenigd Koninkrijk, Polen, Slovenië, Portugal, Spanje, Polen, Zweden; €24,20

Italië, Noorwegen, Australië, Finland; €30,25

Benieuwd of jouw favoriete vaatwasser in jouw keuken past?

Online vraag en antwoord