Dealer worden van adapt-r

adapt-r is in 2015 ontstaan. In eerste instantie bedoeld voor IKEA keukens. Inmiddels wordt het systeem veelvuldig gebruikt in allerlei keuken merken. Reden hiervoor is het voorkomen van een gat in de plint of een te laag geplaatste vaatwasser. Klanten storen zich namelijk steeds meer aan het te ver bukken en het lelijk ogende gat in de plint onder hun vaatwasser. Wij vonden het ook vreemd dat meer dan de helft van alle wasmachines en drogers op een verhoging worden geplaatst, terwijl vaatwassers juist omlaag geschroefd worden. Om tot een goede oplossing te komen hebben we ons systeem continu doorontwikkeld. Uiteraard houden we daar niet mee op!

“Sinds de oprichting van adapt-r zijn er wereldwijd meer dan 10.000 adapt-r systemen verkocht. Circa 70% hiervan in IKEA keukens en de overige 30% in andere keukenmerken.”

Garantie

We geven je 99 jaar garantie op ons glij scharnier. Deze “levenslange” garantie geldt ook voor jouw klant. Voor het geval jouw klant tegen een probleem aanloopt lossen wij deze kosteloos op. Natuurlijk ben je als dealer vrij om het probleem op te lossen, maar weet dat dit ook onder onze garantie valt.

Wanneer kun je adapt-r adviseren?

  1. Op het moment dat een vaatwasser lager geplaatst moet worden om het front te monteren kun je overwegen om een adapt-r te gebruiken. De vaatwasser kan dan op de normale hoogte geplaatst worden zodat de consument niet verder hoeft te bukken dan nodig.
  2. Als er een gat uit de plint gezaagd moet worden omdat het keukenfront er anders tegenaan komt. Qua uiterlijk worden regelmatig keukens minder mooi gemaakt doordat er onnodig een gat uit de plint wordt gezaagd. Tot overmaat van ramp gebeurt dit vaak met een decoupeerzaag (lees: geen strakke zaagsnede). Dit probleem kun je voorkomen door een adapt-r te adviseren.
  3. Wanneer een extra lage of extra hoge plint geïnstalleerd moet worden.

Wanneer kun je geen adapt-r adviseren?

  1. Als je een semi- of half integreerbare vaatwasser wilt installeren. Het adapt-r systeem functioneert alleen met volledig integreerbare vaatwassers. Leuk feit: Wij garanderen dat het op iedere volledig integreerbare vaatwasser past.
  2. Op het moment dat er weinig ruimte tussen de vaatwasser en “de overkant” is. De overkant kan een muur zijn, een keukenkastje of een ander object. Het keukenfrontje schuift naar voren als de vaatwasser wordt geopend. Het aantal centimeters wat het keukenfrontje naar voren schuift is afhankelijk van de grootte van de vaatwasser ten opzichte van de grootte van het front. Stel dat de vaatwasser een fronthoogte van 72cm aan kan en het front is 80 dan schuift het frontje gemiddeld ca. 10 cm naar voren.

Direct een dealerschap aanvragen? Overige vragen over dealerschap?

Stuur ons een bericht en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Fout: Contact formulier niet gevonden.